Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Infoteca-e
Embrapa's Library System (SEB)
Metadata interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author SLONGO, A. P.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Adaptação de método de extração e caracterização das proteínas extraídas de presunto submetido à alta pressão.
STEPHAN, M. P.
;
SLONGO, A. P.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2006
Efeito da alta pressão hidrostática na cor de presunto fatiado embalado a vácuo.
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
;
SLONGO, A. P.
;
CAMARGO, L. M. A. Q.
;
ARAGÃO, G. M. F.