Browsing by Author OLIVEIRA, I. C. de
Showing results 1 to 3 of 3
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2013 | Processamento de leite caprino fermentado probiótico com suco de uva. | SANTOS, K. M. O. dos ; OLIVEIRA, I. C. de ; LINHARES, J. M. R. ; BARCELOS, S. C. de ; TONUCCI, L. B. ; CABRAL, L. M. C.  |
| 2013 | Processamento de queijo caprino cremoso probiótico com Lactobacillus rhamnosus. | SANTOS, K. M. O. dos ; BARCELOS, S. C. de ; EGITO, A. S. do ; BENEVIDES, S. D. ; OLIVEIRA, I. C. de  |
| 2009 | Recomendações técnicas para a elaboração de plano de contingência: Clavibacter michiganensis subsp. sepedonicus. | MARTINS, O. M. ; OILVEIRA, M. R. V. de ; LOPES, C. A. ; FERREIRA, V. A. ; OLIVEIRA, I. C. de  |