Browsing by Author SIQUEIRA, K. B.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 155  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010A 11ª Conferência IFCN 2010: temas discutidos.STOCK, L. A.; SIQUEIRA, K. B.; DUARTE, M. G. P.
2011A atividade leiteira em BangladeshSIQUEIRA, K. B.; DUPRAT, T. L.
2011A atividade leiteira na Etiópia.DUPRAT, T. L.; SIQUEIRA, K. B.
2013A captação de leite fluido em 2011.GAMA, D. A.; NASCIMENTO, B. R.; NEGRI, L. C. DE A.; SIQUEIRA, K. B.
2011A captação de leite fluido em 2011.SIQUEIRA, K. B.; GAMA, D. A.; ZOCCAL, R.
2023A economia prateada e os lácteos.SIQUEIRA, K. B.; OLIVEIRA, S. J. de M.
2021A evolução do consumo domiciliar de leite e derivados no Brasil sob a ótica do Novo Guia Alimentar Brasileiro.SIQUEIRA, K. B.; GUIMARÃES, I. M.
2021A evolução do consumo domiciliar durante a pandemia.SIQUEIRA, K. B.
2021A geografia brasileira do consumo domiciliar de leite.SIQUEIRA, K. B.; GUIMARAES, I. M.; NOGUEIRA, T. da S.
2013A indústria de laticínios da Zona da Mata mineira e Campo das Vertentes.SIQUEIRA, K. B.; CARNEIRO, A. V.; CARVALHO, G. R.; HOTT, M. C.; LIMA, C. C. O.; ASSIS, A. G. DE
2013A indústria de laticínios da zona da mata mineira e campo das vertentes.SIQUEIRA, K. B.; CARNEIRO, A. V.; CARVALHO, G. R.; HOTT, M. C.; LIMA, C. C. O.; ASSIS, A. G. DE
2011A participação do Piigs no mercado lácteo.GAMA, D. A.; SIQUEIRA, K. B.
2021A persona do leite brasileiro.SIQUEIRA, K. B.; SCHETTINO, J. P. J.; VIEIRA, M. de T.
2021A popularização dos leites fermentados no Brasil.SIQUEIRA, K. B.; FIGUEIREDO, M. N. de
2013A produção de leite do Piigs.SIQUEIRA, K. B.; GAMA, D. A.; PINHO, M. C. DE; MERCÊS, E. DA S.
2011A produção de leite na região Sul.SIQUEIRA, K. B.; LINHARES, L. F.; CASTILHO, P. de O.
2011Acordos de livre comércio: uma tendência mundial.LINHARES, L. F.; SIQUEIRA, K. B.; ALMEIDA, M. F. de; HOTT, M. C.; FONSECA, L. d'A. M.
2023Agregação de valor ao leite fluido.SIQUEIRA, K. B.; RODRIGUES, L. D.; GUIMARÃES, Y. M.
2021Ainda sobre as diferenças de consumo entre gerações.SIQUEIRA, K. B.; SCHETTINO, J. P. J.
2021Alimentos lácteos funcionais.SIQUEIRA, K. B.