Browsing by Author MAKISHIMA, N.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Como prevenir o tombamento em mudas de hortaliças.LOPES, C. A.; REIS, A.; MAKISHIMA, N.
2005Contaminação com patógenos em sistemas hidropônico: como aparecem e como evitar.LOPES, C. A.; CARRIJO, O. A.; MAKISHIMA, N.
1996Cultivo de abóbora híbrida.PEREIRA, W.; MENEZES, J. E.; LOPES, J. F.; HORINO, Y.; MAKISHIMA, N.; LIMA, D. de B.; SILVA, W. L. C. e; CAFE FILHO, A. C.
1993O cultivo de hortaliças.MAKISHIMA, N.
1983Cultivo do chuchu (Sechium edule Sw.).LOPES, J. F.; OLIVEIRA, C. A. S.; SOUZA, A. F.; BARBOSA, S.; CHARCHAR, J. M.; CASTOR, O. S.; MAKISHIMA, N.
2007Cultivo protegido de hortaliças.MAKISHIMA, N.
1998Cultivo protegido do tomateiro.MAKISHIMA, N.; CARRIJO, O. A.
1994A cultura do chuchu.LOPES, J. F.; OLIVEIRA, C. A. da S.; FRANÇA, F. H.; CHARCHAR, J. M.; MAKISHIMA, N.; FONTES, R. R.
1993A cultura do tomateiro (para mesa).DUSI, A. N.; LOPES, C. A.; OLIVEIRA, C. A. S.; MOREIRA, H. M.; MIRANDA, J. E. C. de; CHARCHAR, J. M.; SILVA, J. L. de O.; MAGALHAES, J. R.; CASTELO BRANCO, M.; REIS, N. V. B.; MAKISHIMA, N.; FONTES, R. R.; PEREIRA, W.; HORINO, Y.
1997Impactos socioeconômicos da pesquisa da cenoura no Brasil.VILELA, N. J.; MORELLI, J. B.; MAKISHIMA, N.
2005Manejo integrado da traça-do-tomateiro em ambiente protegido.MEDEIROS, M. A. de; VILLAS BÔAS, G. L.; CARRIJO, O. A.; MAKISHIMA, N.; VILELA, N. J.
1993O cultivo do chuchu.LOPES, J. F.; OLIVEIRA, C. A. da S.; SOUZA, A. F. de; BARBOSA, S.; CHARCHAR, J. M.; CASTOR, O. S.; MAKISHIMA, N.
2010Projeto horta solidária: cultivo de hortaliças.MAKISHIMA, N.; MELO, L. A. S.; COUTINHO, V. F.; ROSA, L. L.
2003Uso de fibra da casca de coco verde para preparo de substrato agrícola.CARRIJO, O. A.; MAKISHIMA, N.; LIZ, R. S. de; OLIVEIRA, V. R.