Browsing by Subject Ingredients
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Guia para caracterização tecnológica-funcional de ingredientes proteicos para o mercado de produtos de origem vegetal. | SILVA, C. M. ; FELBERG, I. ; LIMA, J. R. ; GOUVÊA, L. DE P. ; GALDEANO, M. C. ; CALDEIRA, R. F. ; AZEVEDO, T. de L.  |
2022 | Guide for technological functional characterization of protein ingredients for the plant-based market. | SILVA, C. M. ; FELBERG, I. ; LIMA, J. R. ; GOUVÊA, L. DE P. ; GALDEANO, M. C. ; CALDEIRA, R. F. ; AZEVEDO, T. de L.  |
2020 | Propriedades Tecnológicas de Amidos Isolados de Plátanos e Bananas da Coleção de Germoplasma da Embrapa. | TAKEITI, C. Y. ; REIS, R. C. ; CARVALHO, C. W. P. de ; VIANA, E. de S. ; OLIVEIRA, N. A. de ; JESUS NETA, P. de ; OLIVEIRA, L. A. de  |