Browsing by Author SOUZA, J. M. L. de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Alimentos à base de castanha-do-brasil: ricos e nutritivos.SOUZA, J. M. L. de; REIS, F. S.; MELO, J. de S.
2001Aspectos da produção de cupuaçu.GONDIM, T. M. de S.; THOMAZINI, M. J.; CAVALCANTE, M. de J. B.; SOUZA, J. M. L. de
2004Avaliação microbiológica de amêndoas de castanha-do-brasil em usinas de beneficiamento no Acre.SOUZA, J. M. L. de; CARTAXO, C. B. da C.; LEITE, F. M. N.; REIS, F. S.
2014Barras de cereais com farinhas de castanha-do-brasil e de banana verde.CUNHA, C. R. da; CRUZ, C. L. de C. V.; DUARTE, D.; SOUZA, J. M. L. de; SILVA, V. S. N. da
2017Boas práticas de fabricação de farinha de mandioca.SOUZA, J. M. L. de; SILVA, M. P. da; LEITE, F. M. N.; NÓBREGA, M. de S.; ALVES, P. A. de O.
2005BRS Caipora: cultivar de mandioca para mesa.SIVIERO, A.; MENDONÇA. H. A. de; NASCIMENTO, G. C. do; SOUZA, J. M. L. de; CUNHA, E. T.
2005BRS Colonial: cultivar de mandioca para mesa.SIVIERO, A.; SOUZA, J. M. L. de; MENDONÇA, H. A. de; NASCIMENTO, G. C. do; CUNHA, E. T.
1999Caracterização qualitativa de linhagens de café da espécie arábica do estado do Acre.PEREIRA, R. de C. A.; SOUZA, J. M. L. de; VEIGA, S. A.
2012Castanha-do-brasil despeliculada e salgada.SOUZA, J. M. L. de; SILVA, R. F. da; LEITE, F. M. N.; REIS, F. S.
2006Controle da contaminação de castanha do brasil por aflatoxina.CARTAXO, C. B. da C.; SOUZA, J. M. L. de
2001Demandas tecnológicas para o processamento de castanha (Bertholletia excelsa Humb e Bompl) no estado do Acre.SANTOS, J. C. dos; MENEZES, R. S. de; SOUZA, J. M. L. de; FIGUEIREDO, S. M. de M.; FIGUEIREDO, E. O.; COSTA, J. S. R. da
2006Farinha de castanha-do-brasil.SOUZA, J. M. L. de; CARTAXO, C. B. da C.; SILVA, M. P. da
2017Farinha de mandioca de Cruzeiro do Sul: características da identidade regional para a Indicação Geográfica.SOUZA, J. M. L. de; ÁLVARES, V. de S.; NÓBREGA, M. de S.; NOBRE, I.
2009Farinha de mandioca temperada com gengibre.SOUZA, J. M. L. de; ÁLVARES, V. de S.; NEGREIROS, J. R. da S.; COSTA, F. de; S. SÁ, C. P. de
2009Farinha mista de banana verde e de castanha-do-brasil.SOUZA, J. M. L. de; LEITE, F. M. N.; MEDEIROS, M. J.; BRITO, P. A. C.
2012Farinha mista de banana verde e de castanha-do-brasil.SOUZA, J. M. L. de; LEITE, F. M. N.; MEDEIROS, M. J.; BRITO, P. A. C.
2018Fermentação e secagem de amêndoas de cupuaçu para agroindústrias familiares.SOUZA, J. M. L. de; CARTAXO, C. B. da C.; ANDRADE NETO, R. de C.; MOURA, S. I. A.; MACIEL, V. T.; CRODA, J. P.; PIRES, F. C.; SARAIVA, L. S.; ARAÚJO, A. P.
1998Geléia da polpa de cupuaçu congelada.SOUZA, J. M. L. de; PIMENTEL, F. A.
2012Geléia de cupuaçu.SOUZA, J. M. L. de; REIS, F. S.; LEITE, F. M. N.; GONZAGA, D. S. de O. M.
2007Geléia de cupuaçu.SOUZA, J. M. L. de; REIS, F. S.; LEITE, F. M. N.; GONZAGA, D. S. de O. M.